0 0
Urnorsk ramsløkpai med fenalår og chèvre

Del på sosiale media

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

Forstekt surdeigspaibunn
To never sopp
ca 100 g fenalår
3 gode never ramsløk (spar gjerne noen som pynt til toppen)
ca 100 g norsk chèvre
6 egg
1 dl melk, fløte eller vann
To klyper mineralsalt ev etter smak
Litt timian eller andre krydder etter ønske

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Urnorsk ramsløkpai med fenalår og chèvre

Pai er er lettvint og næringsrik mat og pleier å være populært hos både barn og voksne.

  • Middels

Fremgangsmåte

Oppskrift på surdeigspaibunn finner du her.

(Visited 568 times, 1 visits today)

Fremgangsmåte

1
Ferdig

Rens soppen og skyll ramsløken om det er behov for det. Tørk godt av.

2
Ferdig

Kutt soppen og ramsløken opp i biter. Surr sopp i en stekepanne med godt med smør på middels varme til de er gyllenbrune, ha i ramsløken mot slutten. Skjær fenalår-skivene i småbiter. Ha sopp, ramsløk og fenalår i paibunnen. Visp sammen egg, melk/vann, salt og ev. andre krydder og hell det i paibunnen. På toppen legger du skiver av chèvre og noen ramsløkblader.

3
Ferdig

Steking

Paien stekes på 180 grader på nederste rille i ca 20 minutter eller til eggeblandingen har stivnet helt.

Anmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften, bruk skjema under for å skrive en
forrige
Surdeigspaibunn
neste
Oksekraft

Legg til kommentar