Økologisk yoghurt
Enkelt å lage din egen yoghurt

0 0
Økologisk yoghurt

Del på sosiale media

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

2 liter økologisk helmelk
4 ss yoghurt naturell

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Det er ikke alle butikker som har økologisk yoghurt, men det er veldig enkelt å lage det selv! Billigere er det også. Du trenger egentlig bare kjøpe én boks med yoghurt til, resten av livet.

  • Enkelt

Fremgangsmåte

Varm opp melken til 40 grader (maks 42) og visp inn yoghurten. Sett lokk på gryta og la den stå i romtemperatur til den tykner (ca 8-20 timer). Ha yoghurten i rene glass eller beger og sett i kjøleskapet. Ta av 3-4 ss som du har i et lite syltetøyglass med lokk (slik at ingen spiser opp alt). Neste gang du skal lage yoghurt bruker du det du har spart (bør lages innen ca 2 uker), og slik har du yoghurt resten av livet!

Tips! Hvis det er kaldt i rommet kan du pakke gryta inn i et pledd for å holde på varmen.

(Visited 493 times, 1 visits today)

Hanne

Anmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften, bruk skjema under for å skrive en
forrige
Mat surdeigstarteren
neste
Ramsløkpesto

Legg til kommentar