• Hjem
  • Surdeigspannekaker
0 0
Surdeigspannekaker

Del på sosiale media

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

6 dl siktet spelt, emmer, landhvete, ølandshvete eller hvete
4 dl vann
3 ss surdeigstarter Trenger ikke å være boblende og potent
Etter åtte timer:
5 egg
1,5 dl smelta smør
1 ts salt
2 ss lønnesirup eller annen søtning
Ev. kanel og/eller kardemomme

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Surdeigspannekaker

  • Middels

Fremgangsmåte

En surdeigstarter mates med jevne mellomrom. Men ikke kast det som er til overs selv om du ikke skal bake med det samme! Lag heller surdeigspannekaker!

(Visited 3 563 times, 1 visits today)

Fremgangsmåte

1
Ferdig

Rør sammen surdeig, mel og vann

Rør sammen 6 dl mel, 4 dl vann og 3 ss surdeigstarter (kan bruke det du ev. skal kaste ved mating, den trenger ikke å være boblende). La stå i ca åtte timer.

2
Ferdig

Bland i egg, smelta smør, salt og lønnesirup. Ha i litt kanel og/eller kardemomme om du foretrekker det.

3
Ferdig

Panna må være varm før du har i røra. Smelt litt smør i og stek på litt over middels varme. NYT :)

Hanne

Anmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften, bruk skjema under for å skrive en
forrige
Oksekraft
neste
Klarnet smør (ghee)

Legg til kommentar