• Hjem
  • Regnbuepai av høstens grønnsaker
0 0
Regnbuepai av høstens grønnsaker

Del på sosiale media

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

2 dl soltørkede tomater (uten oljen)
Ca 0,5 dl ferske basilikumblader
0,5 dl revet parmesan
2 hvitløksfedd
0,5 - 1 dl olivenolje
Ca 10 stykk av sesongens grønnsaker For eksempel squash, gulrot, gresskar og aubergine

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Regnbuepai av høstens grønnsaker

Denne paien er det en fest både å lage, servere og spise! En skikkelig hyllest til høstens nydelige råvarer og farger.

  • Middels

Fremgangsmåte

Begynn med å lage paibunnen. Her finner du oppskriften på surdeigspaibunn, men bruk den paibunnen du vil. I mens du forsteker paibunnen kan du begynne å lage pestoen.

(Visited 611 times, 1 visits today)

Fremgangsmåte

1
Ferdig

Kjør alle ingrediensene bortsett fra olivenoljen sammen i en kjøkkenmaskin. Spe på med olje til du har en kremete pesto i den konsistensen du foretrekker. Smør pestoen raust utover paibunnen.

2
Ferdig

Regnbuepai grønnsaksfyll:

Bruk de grønnsakene og de fargene du selv ønsker.
I denne paien er det brukt gulrøtter i forskjellige farger, squash, aubergine og gresskar. Bruk en ostehøvel eller en god kniv og skjær så tynne skiver av grønnsakene som mulig. Så er det bare å begynne å snurre grønnsakene rundt hverandre, lag etter lag. (Tips! Begynn i midten!)

3
Ferdig

Når hele paibunnen er fylt av grønnsaker er den klar for ovnen. Paien stekes på 180 grader på nederste rille i 30-40 minutter.

Hanne

Anmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften, bruk skjema under for å skrive en
forrige
Myke og saftige tortillalefser med surdeig
neste
Pepperkaker med surdeig

Legg til kommentar