Ramsløkpesto
sterk og god

0 0
Ramsløkpesto

Del på sosiale media

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

20 g pinjekjerner, ristede eller mandler
70-80 g ramsløk
2 dl extra virgin olivenolje
120 g parmesan, revet
10 g honning
Salt og pepper etter smak

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Ramsløk smaker noe mellom hvitløk og gressøk, og vokser vilt mange steder i landet. Nå er det toppsesong! Du kan lage mye godt med ramsløk, for eksempel denne nydelige pestoen.

  • Enkelt

Fremgangsmåte

Tips! Kok opp glassene du skal ha pestoen i og vær nøye med hygienen, så holder den seg lenger i kjøleskap.

(Visited 889 times, 1 visits today)

Fremgangsmåte

1
Ferdig

Rist pinjekjernene i en tørr, varm stekepanne til de er gylne. Riv parmesan. Hvis ramsløken er skitten kan du skylle den i kaldt vann. Den bør være ganske tørr når du lager pestoen; bruk salatslynge eller legg den til tørk på et klede.

2
Ferdig

Hvis ramsløken er skitten kan du skylle den i kaldt vann. Den bør være ganske tørr når du lager pestoen; bruk salatslynge eller legg den til tørk på et klede.

3
Ferdig

Kjør alt til en grov puré med stavmikser eller foodprosessor. Tilsett mer olje hvis du vil ha en mer flytende konsistens. Smak til med salt og pepper.

Hanne

Anmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften, bruk skjema under for å skrive en
forrige
Økologisk yoghurt
neste
Granskuddsirup

2 Kommentarer Gjem kommentarer

Legg til kommentar