0 0
Sylta rødbeter

Del på sosiale media

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

1 kg rødbeter Du kan også bruke gulbete eller polkabete
3 dl vann
2 dl eddik, 7%
150 g sukker, gjerne uraffinert økologisk
2 ts karve

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Sylta rødbeter

Supergode, økologiske og uten tilsatt konserveringsmiddel og aroma.

  • Enkelt

Fremgangsmåte

Værsågod – gode oppskrifter må deles! 🙂

Tips! Rødbeter passer veldig godt sammen med hjemmelaget leverpostei.

(Visited 1 320 times, 1 visits today)

Fremgangsmåte

1
Ferdig
1 time

Kok rødbeter

Kok opp vannet med rødbetene i, skru ned varmen og la de småkoke under lokk ca 1 time.

2
Ferdig

Dra av skinnet og skjær i biter

Skrell med en vanlig kniv, som når du skreller kokte poteter. Skjær i skiver eller strimler.

3
Ferdig

Kok lake

Eddik, sukker og vann kokes opp. Gi rødbetene et oppkok i vannet.

4
Ferdig

På glass

Kok glass og lokk først slik at de er helt rene. Legg rødbetene i, dryss karve mellom lagene og hell laken på. Ha lokk på med det samme.

5
Ferdig

Oppbevaring

Hvis du har vært nøye med hygienen holder rødbetene seg lenge i romtemperatur, så lenge glassene er uåpnet.

Hanne

Anmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften, bruk skjema under for å skrive en
forrige
Hylleblomstsaft
neste
Eltefrie surdeigsrundstykker

Legg til kommentar