Leverpostei
næringsrikt og godt pålegg

0 0
Leverpostei

Del på sosiale media

Or you can just copy and share this url

Ingredienser

800 g økologisk lever (av gressfôra dyr)
600 g økologisk spekk (av gris)
1 stk stor, gul løk
2 ss tomatpuré
8 stk stk ansjosfileter (uten bein)
4 ts muskat
4 ts malt allehånde
2 ts godt salt
3 ts malt pepper
1 krm (1/5 ts) chili/cayennepepper

Bookmark this recipe

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Uten mel og melk! Bytt ut butikkvarianten med denne næringsrike leverposteien.

  • 1 t 30 min
  • Porsjoner 20
  • Enkelt

Fremgangsmåte

Tips! Del opp og frys ned i porsjonspakker, så har du næringsrikt pålegg i lang tid framover.

(Visited 1 090 times, 1 visits today)

Fremgangsmåte

1
Ferdig

Rens lever

Leveren skal være fri for seige hinner og blodårer. Skjær lever og spekk i små biter.

2
Ferdig

Kvern kjøtt og spekk i kjøttkvern

Alternativt kan du kjøre i foodprosessor.

3
Ferdig

Bland inn resten av ingrediensene

Bland alle ingrediensene og kjør en runde i foodprosessoren for å få en helt jevn og fin masse.

4
Ferdig

Massen skal være helt jevn før du heller den i to smurte brødformer eller en halv langpanne. Det kan være lurt med litt bakepapir i bunnen.

5
Ferdig

Stekes i vannbad på 170 grader i 60-70 minutter, nederste rille. Ovnen og vannet må være varmt når du setter inn formene.

Hanne

Anmeldelser

Det finnes ingen anmeldelser for denne oppskriften, bruk skjema under for å skrive en
neste
Surdeigstarter

Legg til kommentar